Dziś dzielę się z Wami przepisem na chrupiące paszteciki z pieczarkami i serem. Bardzo smaczne na ciepło, jak również i na zimno. Dzięki temu, że zachowują swoją świeżość, śmiało możemy się nimi zajadać równie następnego dnia. Składniki: ciasto 3 szklanki mąki 200 g masła 3 łyżki śmietany 1 jajko 1/2 łyżeczki soli farsz 700 g pieczarek 150 g żółtego sera masło 2 cebule sól, pieprz Wykonanie: Pieczarki oczyścić, umyć i zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Cebulę pok... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.