Pak Choi duszone w pomidorach

Pak Choi duszone w pomidorach

Pak Choi duszone w pomidorach

Przepis na : obiad

Pak Choi to chińska kapusta  używana  do zup, jak również  jako dodatek do duszonych mięs. Ja zazwyczaj robię j ą  z chili  i czosnkiem, a  dziś zrobiłam w pomidorach.  Jednym słowem  szybko,  zdrowo i smacznie, polecam. Składniki: 3 średnie  kapusty Pak Choi 2 pomidory 1/2 szklanki przecieru pomidorowego 1 cebula 4 ząbki czosnku oliwa/olej 1 papryczka chili 2 łyżki sosu sojowego ciemnego Wykonanie: Kapustę myję, przecinam wzdłuż i kroję na mniejsze kawałki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.