Przepis na : obiad
Pak Choi to chińska kapusta używana do zup, jak również jako dodatek do duszonych mięs. Ja zazwyczaj robię j ą z chili i czosnkiem, a dziś zrobiłam w pomidorach. Jednym słowem szybko, zdrowo i smacznie, polecam. Składniki: 3 średnie kapusty Pak Choi 2 pomidory 1/2 szklanki przecieru pomidorowego 1 cebula 4 ząbki czosnku oliwa/olej 1 papryczka chili 2 łyżki sosu sojowego ciemnego Wykonanie: Kapustę myję, przecinam wzdłuż i kroję na mniejsze kawałki... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.