Uwielbiam okrę, bo można ją przyrządzać na wiele sposobów. Dusić, gotować, smażyć, a nawet kisić . Można podawać ją jako przystawkę albo danie główne. Nie ważne z czym ja podam, to i tak za każdym razem smakuje obłędnie. A Wy lubicie okrę? Składnik: 400 g świeżej okry 1 papryczka chili 1 czerwona cebula 3 ząbki czosnku oliwa sól, pieprz Wykonanie: Okrę myję i osuszam. Cebulę kroję w półksiężyce, czosnek i chili siekam. Na patelni rozgrzewam tłuszcz, wrz... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.