Przepis na : obiad
Lubicie kaczkę? Bo ja bardzo, nawet już o tym nie raz pisałam. Dzisiejszy przepis to kaczka faszerowana żurawiną i jabłkami, wyszła przepyszna. Koniecznie spróbujcie zrobić kaczkę z tego przepisu. Tu znajdziecie przepis na kaczkę faszerowaną kaszą i kapustą a tu kaczkę w pomarańczach 1 kaczka 2,5 kg 3 jabłka 100 g suszonej żurawiny majeranek czosnek granulowany sól, pieprz Wykonanie: Kaczkę oczyścić, umyć, natrzeć czosnkiem granulowanym, solą, pieprzem oraz majerankie... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.