Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Składniki: główka młodej kapusty 500 g kiełbasy 2 cebule 3 listki laurowe 4-5 ziarenek ziela angielskiego 1 łyżeczka kminku 1/2 słoiczka koncentratu pomidorowego olej do smażenia sól, pieprz Wykonanie: Kapustę poszatkować, wrzucić do osolonego wrzątku. Kiedy kapusta się sparzy wrzucamy listek laurowy, ziele angielskie, kminek i gotujemy do miękkości. Cebulę i kiełbasę pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć kiełbasę z cebulą. Odcedzoną kapustę połączyć z kiełbasą i cebulą dodać przecier pomidorowy,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję