Składniki: -500 g. jogurtu greckiego -250 g. kremowego serka śmietankowego -150 g. chudego zmielonego twarogu -4 jajka -4 łyżki mąki ziemniaczanej -2 łyżki cukru z wanilią -4 łyżki cukru trzcinowego Sposób przygotowania: Twaróg zmiksować z cukrem trzcinowym i cukrem z wanilią. Jajka ubić na puszystą pianę, dodać przesianą mąkę, miksować jeszcze przez chwilkę. Do masy dodawać porcjami twaróg, serek kremowy i jogurt cały czas miksując. Masę przełożyć do wyścielonej papierem do pieczenia tortownicy i piec ok. 15 minut ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...