Delikatna zupa gotowana na porcji rosołowej z dodatkiem ziemniaków, marchewki i dużej ilości koperku. Składniki: porcja rosołowa - ok 500 g z drobiu, 250 g ziemniaków, 1 marchewka, 1 duży lub 2 mniejsze pęki koperku, sól, pieprz, 2 łyżki śmietany 18% Przygotowanie: Ziemniaki obieramy kroimy w kostkę. Marchew obieramy, kroimy w kostkę lub w plastry. Do garnka wrzucamy porcję rosołową, zalewamy około 1200 ml wody, Dodajemy łyżeczkę soli. Gotujemy 30 minut na większym ogniu. Porcję rosołową wyjmuj... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...