Schab faszerowany pomidorami

Schab faszerowany pomidorami

Schab faszerowany pomidorami

Pyszne, aromatyczne pieczone mięso z pomidorami. Składniki: 500 - 600 g schabu, 15-17 kawałków suszonych pomidorów, szklanka wody, 1/4 szklanki oleju, 1/2 łyżeczki soli, 2 łyżeczki papryki słodkiej, kilka listków świeżej bazylii, pieprz czarny - szczypta, bazylia, oregano Przygotowanie: Pomidory zalewamy wodą,olejem, solą, pieprzem, świeżą balią oraz łyżeczką słodkiej papryki. Mieszamy dokładnie, odkładamy na godzinę - półtorej co jakiś czas mieszając. W schabie robimy kieszonkę, którą wypełniamy odsączonymi p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.