Śledź z kolorowymi dodatkami: kukurydzą, czerwoną fasolą, pikantną papryczką chilli, zielonym szczypiorkiem . Składniki : 200 g śledzia w oleju, 100 g kukurydzy konserwowej, 100 g czerwonej fasoli, kawałek czerwonej papryczki chilli, szczypiorek około pół małego pęczka Przygotowanie : Kukurydzę oraz fasolę odsączamy z zalewy. Śledzia wyjmujemy z oleju, ale nie odsączamy z jego nadmiaru. Kroimy na małe kawałki. Szczypiorek oraz papryczkę drobno siekamy. ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...