Rolada z kurczaka faszerowana pieczarkami, porem i serem

Rolada z kurczaka faszerowana pieczarkami, porem i serem

Rolada z kurczaka faszerowana pieczarkami, porem i serem

Przepis na : śniadanie

Soczysta rolada z filetu kurczaka faszerowanego pieczarkami, porem, serem mozzarella, doprawiona czosnkiem i przyprawą do kurczaka. Jako zimna przekąska i wędlina na kanapki.   Składniki: 1 kg filetów z piersi kurczaka, 500 g pieczarek, 2-3 ząbki czosnku, 80 g pora - biała i jasnozielona część, kulka sera mozzarella, sól, pieprz, 3 łyżeczki przyprawy złocistej do kurczaka, łyżeczka oleju Przygotowanie: Pieczarki czyścimy, ścieramy na grubych oczkach, por kroimy w półplastry, czosnek przeciskamy przez p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.