Jesienny BIT

Jesienny BIT

Jesienny BIT

Ciasto bez pieczenia, na herbatnikach z masą krówką, przełożone masą budyniową oraz jabłkami posypanymi cynamonem i kakao - JESIEŃ na 110%   Składniki: 750 ml mleka, ok 400 g herbatników, 250g masy kajmakowej, 2 budynie śmietankowe po 40g,m 230 g masła, 3 czubate łyżki cukru pudru, 400 g prażonych jabłek pół łyżeczki cynamonu, łyżeczka kakao Przygotowanie: Proszki budyniowe rozpuszczamy w 250 ml mleka. Pozostałą ilość podgrzewamy. Dodajemy rozrobiony budyń i gotujemy mieszając do zgęstnienia. Odstawiamy d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.