Przepis na : obiad
Karkówka po diabelsku Karkówka po diabelsku to wspaniały pomysł na pożywny obiad lub danie na ciepło na imprezę dla gości. Duszona karkówka w sosie z keczupem, koncentratem i musztardą jest wyrazista w smaku, mięciutka, wprost rozpływa się w ustach. Zobaczcie przygotowanie karkówki na poniższym filmie: Kliknij tu, by subsk rybować mój kanał na Youtube Karczek w sosie po diabelsku jest banalnie prosty i dość szybki w przygotowaniu (nie licząc czasu duszenia). Mięso wystarczy oprószyć przyprawami i zrumienić... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...