Uwielbiam kombinować kolacje, aby było kolorowo i pysznie. Często korzystam z tego co pod ręką. Oto jedna z propozycji, gdyż kombinacji są setki. Co nam trzeba? Ser owczy 100g Ser camembert ser żółty- dobrej jakości dwa pomidory Polędwica, szynka wędzona na zimno (taka półsurowa) po 2 łyżki: słonecznika, pestek z dyni, babki płesznik listki świeżej bazylii oliwa z oliwek 2 średnie cebule sól i pieprz Robimy! Serki kroimy w plasterki i układamy na brzegach talerza po kolei: camembert, żółty i owczy, następni... czytaj dalej...
Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat