Ciasto bez pieczenia, które smakuje jak lody ciasteczkowe Co nam trzeba? 500 g herbatników maślanych 300g biszkoptów 300 ml śmietany 36% opakowanie mascarpone 2 czubate łyżki cukru pudru tabliczka czekolady deserowej łyżka masła, ewentualnie kakao do posypania Robimy! Najpierw policzcie ile trzeba Wam będzie herbatników by ułożyć na powierzchni blaszki i odłóżcie 250ml śmietanki ubijamy z cukrem na bitą śmietanę i mieszamy z masą mascarpone. Odstawiamy na godzinę do lodówki, by stężała nam trochę. Po tym czasie m... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat