Makaron nie musi służyć tylko do obiadu. Na jego bazie można zrobić pyszne sałatki! Dziś polecam z makaronem razowym (BioBabalscy) Co nam trzeba? Makaron razowy 200 g puszka tuńczyka w sosie własnym lub w oleju kilka suszonych pomidorów 100 g sera feta 2 łyżki posiekanego szczypioru pestki z dyni i słonecznika – po łyżce stołowej Sos: 2 łyżki oleju lnianego wymieszanego z łyżką wody, po pół płaskiej łyżeczki soli, pieprzu i łyżeczką soku z cytryny. Robimy! Ugotowany makaron mieszamy w misce z tuńczykie...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat