Ryba pod pierzynką cukiniowo-pietruszkową

Ryba pod pierzynką cukiniowo-pietruszkową

Ryba pod pierzynką cukiniowo-pietruszkową

Pyszna rybka nie wymagająca wiele pracy. Kilka dodatków i mamy pyszny obiad. Co nam trzeba? Pół kg fileta np. z dorsza 2 marchewki 1 średnia cukinia natka pietruszki sól i pieprz Robimy! Cukinię obieramy, drążymy środek i kroimy w 1cm półplasterki Marchewkę myjemy, obieramy kroimy w plasterki Rybkę układamy w lekko natłuszczonej brytfance, oprószamy solą i pieprzem, dodajemy marchewkę i na wierzch układamy cukinię. Lekko z wierzchu oprószamy solą i pieprzem, skrapiamy olejem, podlewamy 50ml wody. Całość obsy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.