Czekoladowe tango z mango z tapioki

Czekoladowe tango z mango z tapioki

Przepis na : deser

Kupiłam perełki tapioki. Duże! Namoczyłam i została mi papka… Myślę, jak tu wykorzystać? Zrobiłam więc deser. Pyszny, lekki i pachnący. Polecam każdemu! A co to tapioka? Czytaj niżej>>> Tapioka Produkt skrobiowy otrzymany z masy uzyskanej w wyniku mielenia manioku. Występuje w postaci perłowych kulek, płatków i mąki. Zawiera lekkostrawne węglowodany i niewiele białka. Jest hipoalergiczna i pozbawiona smaku. Nie zawiera glutenu i cholesterolu. Tapioka jako produkt bezglutenowy zalecany jest osobo...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Autor

Kinga LatosińskaKinga Latosińska

Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mus, deser, desery, bezglutenowe, mielone, ciasto, ciasta z masa

Inne przepisy z Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.