4 składniki! Tylko tyle i 30min roboty, łącznie z pieczeniem. Kruchutkie, słodziutkie, znikają momentalnie Idealne, gdy używamy żółtka i zostają nam białka, np. po pączkach, faworkach. Co nam trzeba? 4 białka 150g cukru 100g wiórek kokosowych 50g zmielonych orzechów włoskich Robimy! Białka ubijamy około minuty na sztywną pianę, ale jeszcze taką z pianką. Stopniowo dodajemy cukier- ja daje w 3 rzutach po 50g i każdy rzut miksuje około 20 sekund. Wyjdzie połyskująca gładka biała pianka Następnie dodajemy w... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat