Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami
Przepis na : obiad
Składniki na farsz: 1 kg kapusty kiszonej 1 kg pieczarek 2 cebule olej do smażenia sól, pieprz 1 łyżeczka przyprawy do bigosu szczypta mielonego ziela angielskiego ¼ łyżeczki kminku ¼ łyżeczki tymianku W dużym garnku umieszczamy kapustę razem z sokami, zalewamy wodą i gotujemy na wolnym ogniu do miękkości około 1,5 godziny. Po tym czasie odcedzamy i studzimy. Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki i kroimy na mniejsze części. Cebulę kroimy w kosteczkę. Wrzucamy na rozgrzany olej na głęboką patelnię. Do zeszklonej ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kulinarnyswiatdomi
Warto przeczytać

Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Autor
kulinarnyswiatdomi
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, grzyby, jajko, bułki, naleśniki, pieczarki, tarta, sok, naleśnik, cebula, krokiety, mielone, przepisy na święta, kapusta kiszona, bigos, boże narodzenie, obiad, jajka z farszem, jajka nadziewane, mielone pieczarki, krokiety z pieczarkami, naleśniki z pieczarkami, pieczarki do obiadu, jajka na święta
Inne przepisy z kulinarnyswiatdomi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję