Czas przygotowania: 30 min.Koszt przygotowania: ok. 25,00 złSKŁADNIKI:500 g filetów z piersi kurczaka1 czerwona papryka1 żółta papryka1 zielona papryka1 puszka kukurydzy1 puszka czerwonej fasoli350 g marynowanej białej fasolki5 ogórków konserwowych1 cebula400 ml majonezu150 ml śmietany 18%250 g makaronu (kolanka)2 łyżeczki kurkumy1 łyżeczka chili1 łyżeczka słodkiej paprykisól, pieprzoliwaPRZYGOTOWANIE:Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.Piersi z kurczaka kroimy w kostkę i ... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.