Pora na przystawkę z wędzoną rybką. Dziś bruschetta z wędzonym łososiem, kremową pastą z kaparami i rukolą. Przepis zda egzamin zarówno w porze śniadaniowej jak i kolacyjnej :)Czas przygotowania: 20 min.Porcja dla 2 osóbKoszt przygotowania: 16,00 złSKŁADNIKI:100 g wędzonego łososia w plastrach100 g serka kremowego (philadelphia)1 łyżka jogurtu naturalnego6 kromek pieczywa typu bagietka (pełnoziarnista)1 łyżka kaparówrukolakoperekcytrynasól, pieprzPRZYGOTOWANIE:W pierwszej kolejności przygotowujemy kremową p... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.