Faszerowane jajka rukolą błyskawiczny pomysł na przystawkę na domową uroczystość, albo święta wielkanocne. Rukola doda odrobinę ostrości tej przystawce. Przepis na Sałatka z cielęciną i grillowaną papryką Składniki 8 jajek 2 garści rukoli 1 łyżka majonezu sól pieprz Faszerowane jajka rukolą – przepis Zaczynamy od ugotowania na twardo jajek. Jeśli nie wiecie ile gotować jajka na twardo, aby zachowały swoje składniki odżywcze to zapraszam TUTAJ do lektury. Jajka studzimy, obieramy i kroimy na pół. Wydrążamy... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...