Pałki z kurczaka pieczone w boczku i miodowo-musztardowej marynacie
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Pałki z kurczaka pieczone w boczku i miodowo-musztardowej marynacie
Przepis na : obiad
Wspaniałe! Smaczne, ale też bardzo kaloryczne Są soczyste i mają apetyczny złocisty kolor! W sam raz na obiad! Doskonałe z ryżem, kaszą lub ziemniakami (gotowanymi lub pieczonymi) . Jeśli zechcesz je podać gościom lub na imprezie, wystarczy wcześniej podudzia owinąć boczkiem i posmarować marynatą – tak przygotowane spokojnie mogą czekać w lodówce na późniejsze wstawienie do piekarnika. Fajnym pomysłem jest upieczenie pałek kurczaka razem z warzywami. To szybki sposób na pyszny obiad! Warto dodać drob...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.Autor
kulinarnysos
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, boczek, obiad, sosy, dipy, curry, śniadania, ziemniaki, czosnkowy, mielone, papryka, mięso, śniadanie, podudzia z kurczaka, sos czosnkowy, kurczak pieczony, kurczak curry, dip czosnkowy, muffiny, tosty, cukinia, pieczarki, ryż, omlet, kasza, pasty, pasta, jajka faszerowane , kurczak z papryką , kolacja
Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję