Galaretka maślankowo – pomarańczowa.

Galaretka maślankowo – pomarańczowa.

Galaretka maślankowo – pomarańczowa.

Przepis na : deser

Wykwintna i oryginalna. Możemy podać jako elegancką przystawkę albo deser. Składniki. 3 pomarańcze 2 łyżki zieleniny-mięta, melisa ,pietruszka 200ml maślanki 200ml soku pomarańczowego 200ml śmietanki kremówki1 łyżka cykaty pomarańczowej 6 łyżeczek żelatyny 1 łyżka miodu pieprz, sól Wykonanie. Zieleninę ,świeża mięta ,melisa ,pietruszka ,posiekać. Żelatynę zalać niewielką ilością wody ,aby napęczniała. Miód lekko podgrzać. Do miski wlać sok pomarańczowy ,maślankę ,miód i dodać zioła oraz po ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.