Bucatini z chayote i sosem miętowym.

Bucatini z chayote i sosem miętowym.

Bucatini z chayote i sosem miętowym.

Bucatini with chayote and mint sauce. Bucatini, znany również jako perciatelli, to spaghetti z dziurką. Składniki. 2 piersi z kurczaka 1 garść makaron bucatini 2 ząbki czosnku 2 łyżki natka pietruszki przyprawa do dań Kucharek pieprz 0,5 łyżeczki papryka słodka 10 dag mozzarella biała starta oliwa z oliwek Sos miętowy. zdeglasowany smak z upieczonej roladki 100 ml śmietana 36% 1 łyżeczka sosu miętowego ew. 2 łyżeczki posiekanej drobno mięty Wykonanie. Piersi z kurczaka rozbić, do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

ChristopherChristopher

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, makaron, makarony, cukinia, pieczenie, piersi, pierś, kurczak, pomidor, zupa pomidorowa, cebula, warzywa, mielone, sos pomidorowy, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, papryka, gruszka, cynamon, roladki, spaghetti, słodkie, sos do kurczaka, kurczak makaron, kurczak z makaronem, kurczak z czosnkiem, sos do makaronu, sos do mielonego , dania z piersi kurczaka, kurczak pieczony

Inne przepisy z Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.