Sk艂adniki: (blaszka 21x31) Mleko 1 l Budy艅 艣mietankowy bez cukru 3 cukier 8 艂y偶ek Mas艂o 200 g Krakersy ok 350 g Wi贸rki kokosowe 150 g Przygotowanie: Budynie wymiesza膰 w 250 ml mleka. Pozosta艂e mleko zagotowa膰 z cukrem. Gdy mleko si臋 zagotuje wla膰 rozrobiony budy艅 i energicznie wymiesza膰, gdy budy艅 zg臋stnieje zdj膮膰 z ognia. Budy艅 prze艂o偶y膰 do miski, 偶eby masa szybciej przestyg艂a. Przykry膰 foli膮 spo偶ywcz膮 dotykaj膮c masy, aby nie powsta艂 ko偶uch. Mi臋kkie mas艂o zmiksowa膰 na puch. Dodawa膰 po 艂y偶ce przestu...
Ciasta na 艢wi臋ta Bo偶ego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo cz臋sto przeszukiwane has艂o w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tu偶 tu偶, wi臋c przygotowali艣my dla Was przepisy na najlepsze ciasta, kt贸re na pewno zasmakuj膮 Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubi臋 :)