Sk艂adniki: (blaszka 25x35) Krem budyniowy: Mleko 1l Budy艅 艣mietankowy bez cukru 3x40g Cukier 1/2 szklanki Mas艂o 200 g Krem 艣mietankowy: 艢mietanka 30 % 400 ml Cukier puder 2 艂y偶ki Dodatkowo: Herbatniki du偶e podw贸jne opakowanie Masa kajmakowa puszka Banany 3 Sok z cytryny P艂atki migda艂贸w 50 g Przygotowanie: Do garnka wlewamy 750 ml mleka, wsypujemy cukier i zagotowujemy. W 250 ml mleka rozmiesza膰 dok艂adnie budynie. Do gotuj膮cego si臋 mleka wlewamy rozrobiony proszek budyniowy. Ca艂y czas mieszaj膮c go... czytaj dalej...
Ciasta na 艢wi臋ta Bo偶ego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo cz臋sto przeszukiwane has艂o w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tu偶 tu偶, wi臋c przygotowali艣my dla Was przepisy na najlepsze ciasta, kt贸re na pewno zasmakuj膮 Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubi臋 :)