Warkocz z ciasta francuskiego z mięsem mielonym i pieczarkami

Warkocz z ciasta francuskiego z mięsem mielonym i pieczarkami

Warkocz z ciasta francuskiego z mięsem mielonym i pieczarkami

Składniki: Opakowanie ciasta francuskiego Pieczarki 200 g Mięso mielone z indyka 400 g Przecier pomidorowy 2 łyżki Cebula średnia Natka pietruszki łyżka Ser żółty 100 g Jajko  Sezam Przygotowanie: Na patelni podsmażyć do miękkości pokrojoną w kosteczkę cebulę. dodać pokrojone pieczarki i smażyć je do odparowania wody.  Kolejno dodajemy mięso mielone i smażymy, aż straci swój "surowy kolor". Dodajemy dwie łyżki koncentratu pomidorowego, doprawiamy solą, pieprzem oraz posiekaną natką pietruszki. Wszystko ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.