Udka faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami

Udka faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami

Udka faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami

 Składniki: Ćwiartki z kurczaka 6 Pieczarki 250 g Cebula Jajko  Mięso mielone z indyka 400 g   Bułka tarta 1/3 szklanki Pietruszka natka 2 łyżki Majeranek łyżeczka Pieprz łyżeczka Papryka łyżeczka Sól łyżka pełna Przygotowanie: Na patelni podsmażyć cebulkę pokrojoną w kosteczkę, dodać starte lub pokrojone drobno pieczarki. Podsmażyć do odparowania wody. Do miski przełożyć mięso mielone, bułkę tartą, jajko, pietruszkę oraz podsmażone pieczarki z cebulą. Całość wymieszać i lekko posolić. W miseczc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.