Ślimaczki z ciasta francuskiego z dodatkiem szpinaku i mozzarelli

Ślimaczki z ciasta francuskiego z dodatkiem szpinaku i mozzarelli

Ślimaczki z ciasta francuskiego z dodatkiem szpinaku i mozzarelli

Składniki: Opakowanie ciasta francuskiego Opakowanie świeżego szpinaku 200 g Mozzarella lulka 125 g Ser żółty 100 g Papryka czerwona 1/2  Czosnek ząbek Sól  pieprz Olej do smażenia Przygotowanie: Na niewielkiej ilości oleju podsmażyć krótko posiekany czosnek. Dodać szpinak i również podsmażyć aż liście zwiędną, Pod koniec doprawić solą i pieprzem.  Mozzarelle pokroić w plasterki, ser zetrzeć na tarce, paprykę pokroić w kostkę Na blat ciasta francuskiego ułożyć po całości ser żółty, paprykę, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.