Składniki: (szklanka 250 ml, keksówka 25x12 cm) Twaróg 250 g półtłusty Jajka 4 Cukier szklanka Mąka pszenna 2 szklanki Masło kostka 200 g Skórka otarta z cytryny łyżeczka Proszek do pieczenia pełna łyżeczka Przygotowanie: Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Miękkie masło utrzeć za pomocą miksera z cukrem. Kolejno dodawać po jednym jajku. Dodać skórkę z cytryny i twaróg. Twaróg można użyć mielony lub nie. Jeśli nie będzie mielony to rozgnieść go widelcem lub tłuczkiem przed dodaniem. Ca... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)