Parówki w cieście francuskim - Ekspresowa przekąska na ciepło

Parówki w cieście francuskim - Ekspresowa przekąska na ciepło

Parówki w cieście francuskim - Ekspresowa przekąska na ciepło

Najprostsza i chyba najbardziej popularna przekąska na ciepło :) Dodatkowo można dodać inne ulubione składniki, ser, ketchup itp. :) Polecam Składniki: (na 18 sztuk) Opakowanie ciasta francuskiego Parówki 250 g/ 6 sztuk jajko sezam Przygotowanie: Ciasto francuskie rozwinąć na blacie i podzielić na 18 kawałków. Każdą parówkę podzielić na 3 równe części. Parówkę położyć na kawałku ciasta francuskiego zwinąć w rulon i lekko docisnąć brzeg. ( Dzięki temu ciasto nie będzie się otwierać podczas pieczenia).  Zwinięt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.