Składniki: (blaszka 25x35cm ) Herbatniki maślane ok. 50 sztuk Herbatniki kakaowe ok. 50 sztuk Masa kajmakowa puszka Orzechy laskowe 200 g Krem śmietankowy: Śmietana 30 % 600 ml Cukier puder 3 łyżki Żelatyna 2 łyżki z górką Woda 125 ml Krem budyniowy: Budyń śmietankowy bez cukru 2 x 40g Mleko 500 ml Masło 150 g Cukier 3 łyżki Przygotowanie: Na początku przygotować krem budyniowy. W 100 ml mleka rozpuścić proszek budyniowy. 400 ml mleka zagotować z cukrem. Na gotujące się mleko wlewamy rozrobiony pro...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)