Makaron z kurczakiem i warzywami po chińsku

Makaron z kurczakiem i warzywami po chińsku

Makaron z kurczakiem i warzywami po chińsku

Składniki: Makaron Chow Mie 250 g Filet z kurczaka 500 g Papryka czerwona Papryka zielona Por biała cześć połowa Marchew średnia czosnek ząbek Bulion warzywny szklanka Imbir świeży stary łyżka Sos sojowy jasny 4 łyżki Curry Sól Pieprz Przygotowanie: Fileta z kurczaka pokroić w kostkę i przyprawić dwiema łyżkami sosu sojowego i odstawić do lodówki na godzinę a najlepiej na  całą noc.  Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Posiekany czosnek i imbir podsmażyć przez minutę na patelni. Do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.