Składniki: Jajka 5 Szynka 150 g Szczypiorek 1/2 pęczka Majonez 2 łyżki Chrzan łyżeczka pełna Sól Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem, dodać posiekany szczypiorek, pokrojoną w kostkę szynkę. Doprawić do smaku solą, dodać chrzan i majonez. Wszystko razem wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić białka "z górką". Smacznego! Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy:... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)