Składniki: Jajka 5 Szynka 150 g Szczypiorek 1/2 pęczka Majonez 2 łyżki Chrzan łyżeczka pełna Sól Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem, dodać posiekany szczypiorek, pokrojoną w kostkę szynkę. Doprawić do smaku solą, dodać chrzan i majonez. Wszystko razem wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić białka "z górką". Smacznego! Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy:... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)