Składniki: (blaszka 20x30 cm) (szklanka 250 ml) Mąka pszenna 2,5 szklanki Jajka 4 Cukier szklanka Oranżada czerwona szklanka Olej 1/2 szklanki Proszek do pieczenia 2 łyżeczki Kakao 2 łyżki Lukier: Cukier puder 4 łyżki Kakao łyżeczka gorąca woda 2 łyżeczki Przygotowanie: Do miski przelewamy białka i ubijamy mikserem. Gdy białka zaczną się pienić zaczynamy dodawać partiami cukier. Dodajemy partię cukru i miksujemy ok. 20-30 sekund i dodajemy kolejną porcję cukru. Kolejno dodajemy partiami żółt... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)