3 Bit porzeczkowy

3 Bit porzeczkowy

3 Bit porzeczkowy

 Składniki: (blaszka 23x26, szklanka 250 ml) Masa budyniowa: Mleko 600 ml Budyń śmietankowy bez cukru 2 Cukier 3 łyżki Cukier puder 2 łyżki Masło 200 g Masa śmietankowa: Śmietanka 30 % 400 ml Żelatyna 2 łyżeczki Cukier puder łyżka Dodatkowo: Herbatniki podwójne opakowanie Dżem porzeczkowy mały słoiczek Czekolada kilka kostek Przygotowanie: W szklance mleka rozpuścić budynie. Pozostałe mleko zagotować z 3 łyżkami cukru. Na gotujące się mleko wlać rozrobiony budyń. Gotować kilka minut cały czas mieszaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.