Krucha tarta z kurczakiem i pomidorkami Krucha tarta z kurczakiem i pomidorkami, to pyszna propozycja na obiad, lunch czy kolację, czyli w sumie na każdą porę dnia. Pięknie wygląda na stole, więc można też ją przygotować na imprezę czy przyjęcie dla gości. Można ją podawać i na ciepło i na zimno, wspaniale smakuje w obydwu tych wersjach. A żeby ułatwić sobie trochę życie, kruche ciasto na tartę możemy przygotować dzień wcześniej, wtedy będzie dobrze schłodzone. Takie surowe ciasto można też zamrażać, więc może... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...