Kiełbasa krakowska parzona

Kiełbasa krakowska parzona

Kiełbasa krakowska parzona

Zapraszam na kolejny przepis na pyszną domową wędlinę, tym razem jest to kiełbasa krakowska parzona. Jest doskonała taka na świeżo, czyli bez podsuszania, jak i po tym gdy lekko obeschnie powieszona w kuchni czy innym przewiewnym miejscu. Ja bardzo często też ja mrożę tuż po parzeniu, gdy już całkowicie wystygnie. Na blogu znajdziecie też inne przepisy domowe wędliny: Ziołowy schab z pończochy Kiełbasa myśliwska Domowa biała kiełbasa wieprzowa Kiełbasa ze słoika Pieczony boczek w ziołach Schab z pończochy, czyli ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Autor

Kulinarne przygody GatityKulinarne przygody Gatity

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kiełbasa, schab, mięso, wieprzowina, słoik, mielone, biała kiełbasa, szynka, pieczeń z szynki, pieczona szynka, pieczony boczek, śliwka, boczek, wołowina, karkówka, kiełbasa w słoikach, mięso mielone, schab ze śliwką, pieczona karkówka, karkówka pieczona, bez pieczenia, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.