Kiełbasa krakowska parzona
Kiełbasa krakowska parzona
Zapraszam na kolejny przepis na pyszną domową wędlinę, tym razem jest to kiełbasa krakowska parzona. Jest doskonała taka na świeżo, czyli bez podsuszania, jak i po tym gdy lekko obeschnie powieszona w kuchni czy innym przewiewnym miejscu. Ja bardzo często też ja mrożę tuż po parzeniu, gdy już całkowicie wystygnie. Na blogu znajdziecie też inne przepisy domowe wędliny: Ziołowy schab z pończochy Kiełbasa myśliwska Domowa biała kiełbasa wieprzowa Kiełbasa ze słoika Pieczony boczek w ziołach Schab z pończochy, czyli ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiełbasa, schab, mięso, wieprzowina, słoik, mielone, biała kiełbasa, szynka, pieczeń z szynki, pieczona szynka, pieczony boczek, śliwka, boczek, wołowina, karkówka, kiełbasa w słoikach, mięso mielone, schab ze śliwką, pieczona karkówka, karkówka pieczona, bez pieczenia, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz