Bardzo lubię sushi, ale do przygotowania go samemu w domu podchodziłam z pewną rezerwą... Wydawało mi się to jakieś skomplikowane i pracochłonne... Nic bardziej mylnego ! Doświadczone w tym temacie koleżanki blogerki pokazały mi jak to się robi i teraz już sama zajęłam się produkcją tej pysznej przekąski. Do czego i Was zachęcam. Domowe sushi, maki z surimi Czas przygotowania: 20 minut Składniki: ryż ugotowany według przepisu jak zrobić ryż do sus... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...