Przepis na : obiad
Danie makaronowe wbrew pozorom może być lekkie, a zarazem syte. Wszystko zależy jakiego rodzaju makaronu użyjecie. Ja wybrałam włoski bez glutenu. Sos jest delikatny, bez użycia śmietany i innych zagęstników. Jedynym wiążącym go składnikiem jest parmezan. Kurczak podsmażony bez panierki jest zdecydowanie mniej kaloryczny i lżej strawny. Dodatki w postaci oliwek i pomidorków dodają charakteru całemu daniu.Smacznego :) Składniki: -garść włoskiego makaronu spaghetti bez glutenu -filet z k... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...