Bardzo aromatyczny sos słodko - ostry, pachnący cynamonem, goździkami i świeżym imbirem, z ostrą nutą papryczki chili. Taki sos pasuje do zimnych mięs czy pasztetów. Znakomicie będzie się również komponował w połączeniu z krewetkami. Może również stanowić dodatek do orientalnej zupy. Polecam 😊 1 łyżka = 15 ml 1 łyżeczka = 5 ml Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o)... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...