Przepis na : obiad
Niedzielny obiad warto zaplanować sobie dzień wcześniej. Mięso ma szanse nabrać przez noc aromatu marynaty, jest czas, aby dobrać odpowiednie dodatki, a co za tym idzie zaoszczędzić wolne chwile na odpoczynek. Taka pierś z kurczaka z kością i skórą jest wdzięcznym i szybkim mięsem do przyrządzenia. Dzięki wyrazistej marynacie jest pełne aromatu, soczystości i smaku. Koniecznie wypróbujcie, polecam :) Składniki: -pierś z kurczaka z kością i skórą - mały kubek śmietany 18%... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...