Post Sos serowy z sera pleśniowego i serków topionych pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...ooo od jakiegoś czasu czaję się na idealny przepis na sos serowy, i myślę że to może być to :D
Gorąco polecam :) Wcześniej robiłam zwykły sos serowy (http://kulinarneprzeboje.blogspot.com/2013/04/sos-serowy.html) , ale ten z serkami topionymi i serem pleśniowym podbił dzisiaj moje serce i stał się moim ulubionym ;)
fajny, będzie się nadawał do maczania w nim surowych warzywek? uwielbiamy serki pleśniowe:-)
Podczas gotowania robi się fajnie gęsty, więc spokojnie nada się jako dip do warzywek :)