Inspiracja: pieczarkamysia.pl Składniki Bułeczki ok. 8 Mąka pszenna 400g (użyłam tortowej) Cukier 1 łyżeczka Sól 1,5 łyżeczki, płaskich Świeże drożdże 20g Mleko 2 łyżki Maślanka 220g Masło 20g, miękkiego Jajko 1 jajko Nadzienie Masło 70g, miękkie The post Bułeczki z czosnkiem i ziołami (na maślance) appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...