Pieczeń rzymska faszerowana, gotowanym na twardo jajkiem. Doskonały pomysł na obiad lub na kanapkę. Składniki forma 11/22 cm : łopatka wieprzowa mielona 700 g, jajka ugotowane na twardo 4 szt, jajko surowe 1 szt, czosnek 3 ząbki, cebula 1 szt. , musztarda 1 łyżka, chrzan 1 łyżka, olej 2 łyżki, majeranek 1 łyżka, sól 0,5 łyżeczki, pieprz 0,5 łyżeczki, Sposób przygotowania: Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na oleju wraz z wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Mięso z przyprawami umieści... czytaj dalej...
Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.