Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

 Pieczeń rzymska faszerowana, gotowanym na twardo jajkiem. Doskonały pomysł na obiad lub na kanapkę.  Składniki forma 11/22 cm : łopatka wieprzowa mielona 700 g, jajka ugotowane na twardo 4 szt, jajko surowe 1 szt, czosnek 3 ząbki, cebula 1 szt. , musztarda 1 łyżka, chrzan 1 łyżka, olej 2 łyżki, majeranek 1 łyżka, sól 0,5 łyżeczki, pieprz 0,5 łyżeczki, Sposób przygotowania: Cebulę obrać,  drobno pokroić i zeszklić na oleju wraz z wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Mięso z przyprawami umieści... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bułki

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.