WĄTRÓBKA Z PIECZARKAMI + FIMLIK

WĄTRÓBKA Z PIECZARKAMI   +  FIMLIK

WĄTRÓBKA Z PIECZARKAMI + FIMLIK

Dzisiaj na obiad polecam wątróbkę z pieczarkami, w delikatnym sosie i surówkę z kiszonej kapusty. Danie jest bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. Polecam przepis.        SURÓWKA : 0,5 kg kiszonej kapusty  1 marchew kawałek selera por, kawałek natka pietruszki sól, cukier, pieprz do smaku  4 łyżki oliwy       WĄTRÓBKA :  500 g wątróbki z kurczaka 3 cebule 20 dkg pieczarek mąka pszenna do obtoczenia sól, pieprz, tymianek olej do podsmażenia śmietana 30 % - 10... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.