Pyszne jajka nadziewane pastą z rzodkiewki i szynki podane w formie koszyczków. SKŁADNIKI : 6 jajek ugotowanych na twardo 3 łyżki majonezu 4-5 rzodkiewek kilka plastrów pokrojonej szynki odrobina tartego żółtego sera sól, pieprz do smaku 1 -2 pęczki szczypiorku &nb... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...