Pałki z kurczaka w panierce to świetne danie na przyjęcie. Można je podać na ciepło lub zimno, polecam przepis. SKŁADNIKI : 8 pałek z kurczaka sól słodka i ostra papryka do smaku tymianek, oregano - odrobina czosnek suszony 3 łyżki ostrego ketchupu 2 jajka + trochę mleka bułka tarta 50 g masła PRZYGOTOWANIE : Umyte pałki z kurczaka przyprawiamy i dokładnie mieszamy. Następnie panierujemy w rozmąconych jaj... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...