Pyszny i łatwy w przygotowaniu piernik, przekładany powidłami. Można go upiec na ostatnią chwilę lub kilka dni wcześniej. Jest smaczny i nadaje się do zamrożenia. Polecam przepis. SKŁADNIKI : 3 szklanki mąki tortowej 4 jajka 1 szklanka mleka ( 250 ml ) 1/2 szklanka cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1/2 szklanka oleju 2 łyżki ciemnego kakao 2 łyżki przyprawy do piernika 3 łyżki płynnego miodu  ...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.
Czytaj dalej...